Påsk - och Elin, Mattias och Julia har kommit!

Fredag morgon och familjen Lindsäter skulle komma. Åhhh så jag längtade efter att få krama om dem! Tyvärr var planet försenat med 3 timmar, men till sist var de här, förvånandsvärt pigga och fräscha. Julia hade, trots sina ringa 3 månader, skött sig utmärkt och hållit sig lugn hela resan. Trots det, så blir man ju lite tagen av att vara på resande fot i nästan 24 timmar, så det fick bli en lugn långfredag med middag hemma och tidigt i säng.
Efter en god natts sömn för både Julia och hennes föräldrar var de redo att ge sig ut i folkvimlet.
Vi hade bara tänkt ta en sväng till Peoples Square och titta på äktenskapsförmedlingen, men det blev hela turen ner till The Bund. 
Det var lite speciellt att ha med sig Julia ute. Kineserna älskar verkligen barn! Aldrig förr har vi fått kontakt med så mycket folk på stan. Alla ville titta på Julia, men de var absolut inte påträngande eller otrevliga. 

Idag var det Påskafton och det ville vi fira så gott vi kunde. Elin o Mattias hade med sig sill, ansjovis och godis från Sverige. Gravad lax hade vi köpt på Ikea och resten kunde vi få tag på här. Det blev en riktigt hyfsad Påsk-buffe!
Tore kom också över och vi hade en mycket trevlig Påskafton i Shanghai! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0