Tailors Market

Idag skulle våra kläder vara klara för upphämtning på Skräddarmarknaden.
Fridas kläder var bara till att plocka upp, men mina kappor var för trånga. Vi tog med oss Kurts rock hem, så han fick prova hemma, och det visade sig att den också var för trång.
Dessutom köpte vi på oss en massa schalar. Inte för att jag kommer att använda alla dessa schalar, men det kan vara trevliga presenter....och dessutom kostar de bara 15:- styck.
Innan vi tog taxin tillbaka hem med alla våra kassar, passade vi på att förfriska oss med en liten fruktdrink.
 
Vi åt lunch hemma, sedan stegade vi vidare mot Spin som skulle börja sin utförsäljning av utgångna produkter idag. Vi hittade riktigt mycket fint!
Helnöjda gick vi vidare till nagelstället för att fixa till naglarna en sista gång.
Det blev bara manikyr denna gången.
 
Ikväll till middag skulle vi ta en favorit i repris, Sichuan Citizen.
Det blev promenad ner, för som vanligt kunde vi inte få tag i någon taxi.
Fast, det var en skön promenad och vi blev belönade med god mat.
Ikväll hade Frida planerat att sticka ut på egna äventyr på kvällen. När hon var här för 2 år sedan hade hon varit på en musikbar som heter Yuyintang. Dit tänkte hon bege sig ikväll. Fast, klockan var ju inte så mycket när vi hade ätit färdigt. Vi satte oss på Cantina Agave och beställde in en pitcher Margeritha för att fördriva tiden tillsammans med henne.....och det gjorde vi mycket gärna, denna ljumma härliga kväll.
Vid 11-tiden skiljdes vi åt och Frida hoppade snabbt in i en taxi.
Problemet för Frida var att klubben var stängd för renovering och det var näst intill omöjligt att få tag i en taxi för att ta sig tillbaka hem. Hon började snacka med en kille som såg ut att kunna engelska. Tillsammans fick de till slut tag i en taxi. Han var promotor för en klubb i stan och hon blev medbjuden in. På väg in stötte hon på en ung ryska som scannade branschen för att eventuellt, hon också, arbeta som promotor för någon klubb. Hon gjorde sällskap med ryskan. De blev bjudna till ett VIP bord där de blev serverade gratis drinkar och champagne. Ryskan ville kolla in någon annan klubb och Frida hakade på. Samma sak på nästa klubb.....VIP bord med fri dryck.
Det här råkar man väl knappast ut för i Sverige?
Det var en trött men nöjd Frida som kom hem framåt småtimmarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0