Söndag och solen skiner!

Söndagen började med Kinesiska.
Det är alltid lika trevligt, även om man känner sina begränsningar.

Idag hade jag tänkt dra med mig Kurt till Media Mart för att köpa en ny kamera. Men, men, men.....vem vill gå i affärer när det är strålande klarblå himmel?
Ulrika och Jerry hade pratat om en strand vid The Cool Docks där man faktiskt kunde lägga sig och sola. Det är ju vad vi har längtat efter sedan vi kom hit! Vi tog tunnelbanan ner till The Bund och så strosade vi utmed floden tills vi kom till Cool Docks. Det blev en rätt lång "strosning", men fram kom vi. Det var väl inte riktigt en strand så som vi är vana vid att ha det. Det var mer som att gå in på ett beach party. Med entrebiljetten på 50RMB fick man en kupong till en gratis drink(alkoholfri).  Musiken var hög, med snudd på öronbedövande, men Kurt o jag drog oss så långt bort ifrån musiken som möjligt. Här fanns solstolar och äntligen fick man sträcka ut sig i solen. Underbart!
Det var en aktiv strand....2 volleybollnät som nog var huvudattraktionen här. Pool fanns det också, men det var en miniatyrpool som bara barnen utnyttjade. Ville man svalka sig fanns det åtminstone duschar.
Ulrika och Jerry slöt upp efter ett tag och efter några timmar på stranden gick vi över gatan och in på restaurangområdet.
Vi satte oss på Kebab on the Grill's uteservering och fortsatte att njuta av det underbara vädret.
The Cool Docks är ett tjusigt, nybyggt, västerlänskt restaurangområde. Här finns det mesta!
Återigen en god middag med trevligt sällskap!
Vi har det nog lite för bra...............................................................

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0