Ny dag - Nya äventyr

Idag hade vi bara bestämt en aktivitet, pedikyr och manikyr hos "Sincere & Lively Nail Care" på Julu Lu. Eftersom stället bara är ett "hål i väggen" så visste vi inte om vi skulle kunna få behandling allihop eller ej. Fast....vi hade tur, idag fanns det gott om personal! Elin och Mattias fick både pedikyr och manikyr och jag fick manikyr. Kurt tog hand om Julia och vandrade runt i området den dryga timme som behandlingen tog.
Efter att hade sett oss om lite i French Concession, bestämde Elin och jag att vi ska lägga en dag på shopping i dessa kvarter. Changle Lu, Xinle Lu och Julu Lu har fullt med små trendiga butiker!
Idag gick vi istället till Hengshan-Moller villa för att få lite Afternoon Tea.

Nu hade vi en stunds beslutångest.....Vi hade bokat bord på Bali Laguna för kvällen, men var det kanske lite för kallt för att sitta ute?? Nu började vi dessutom närma oss Gamla Stan och andra trevliga restauranger. Nej, det fick bli Bali Laguna ändå.....vi vände på klacken och styrde kosan västerut.
Det var verkligen rätt val.....kvällen var helt perfekt för att sitta utomhus.
Fast....nu var stackars lilla Julia trött på oss. Hon hade sådant tålamod med oss hela dagen och fann sig i att bara ligga i vagnen när vi drog runt....nu var det slut med det. Här visade hon sitt missnöje rejält, men sen somnade hon gott om i pappa Mattias knä.

Idag ska vi ta det lite lugnare. Inga heldagar på stan....Julia är ju trots allt bara 3 månader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0