En välbehövlig mellandag

Nu behövdes en dag för att fixa undan lite - Det finns ju vardagliga bestyr som behövs uträttas även här.
Vi började med att sätta upp våra nyinhandlade tavlor. Härligt att äntligen få lite på väggarna!
Sen fixade Kurt med sina papper och jag städade och strök.
Kl 14 kom vår lärare Dennis. Nu var det Kurt som skulle grillas i kinesiska. Stackars Kurt blev verkligen grillad....efter en och en halv timme är man helt slut i huvudet.
Efter kinesiskan använde jag Kurt som pack-åsna och drog med honom till mataffärerna. Vi skulle få inneboende gäster på söndagen så då gällde det ju att proviantera lite.

Vet inte om jag berättade att Kurt fick pingis-racket i födelsedagspresent av Frida........ Nu var det dags att använda dem!
Det finns ett pingisrum på vårt område men vi visste inte riktigt hur vi skulle komma åt det. Kurt och Frida gav sig ut för att ta reda på det. De fick tag på den som var ansvarig och fick spela både med varandra och denne man. Låt oss kalla honom för pingis-mannen. Pingis-mannen har förmodligen varit professionel spelare, enligt Kurt.... för han var definitivt oslagbar. Nu har vi fått ett telefon nummer att ringa.....det är bara till att säga "Ping Pong" i luren så kommer han som ett skott. Det är för övrigt den enda engelska han pratar.

Nu var det snart dags att sticka ut för kvällen. Kurt och jag hade fått den äran att gå ut och äta tillsammans med några av Fridas unga vänner. Vi gav oss till ett nytt område som vi fått rekommenderat - Cool Docks at Zhongshan Nan Lu. Det var ett helmysigt barområde ganska nära floden Huang Pu. Idag blev det en Indisk restaurang som hette Kebab on the Grill. Helt OK mat, men tyvärr bokade vi för sent så vi kunde inte sitta utomhus. Det blev kaffe på en uteservering istället...... De härliga ljumma kvällarna är något av det som jag älskar mest med denna staden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0