En riktigt behaglig söndag!

Söndagen började som vanligt med att Kurt blev grillad i Kinesiska.
Riktigt trevligt!
Ja.......det tyckte t o m Kurt denna gången.
Det enda vi för övrigt hade inbokat denna dagen var middag i Grandmother's Kitchen kl 17 tillsammans med en grupp svenskar. Vad kunde väl passa bättre på Mors Dag? Grandmother's Kitchen är ytterligare en kinesisk restaurang, denna gång med mat från Shaghai provinsen på menyn. Vi hade hört en hel del gott om restaurangen förut så det var kul att komma hit..........och den levde verkligen upp till sitt rykte. Gott och billigt!
Vi åt massor med god mat och det dracks en hel del öl, men priset nådde ändå inte upp till 75:- per person.

Nåväl, vi hade ju lite tid på oss innan vi skulle vara där så det blev gymmet i nästan 2 timmar. Härligt att slippa stressa!
Sedan bestämde vi oss för att ta en lugn promenad i riktning mot restaurangen. Vädret var underbart! Vi gick genom ett Peoples Park som var fullt av folk som hade picknick, höll på med Tai chi eller..........var på äktenskapsförmedling.....
Efter en timmes promenad kom vi till resturangen, men vi hade fortfarande en timme till godo så vi drog vidare mot Yu Yuan Garden. Detta är en del av gamla staden som har bevarats. Här var också fullt med folk....söndag och vacker väder....... Inne i Yu Yuan garden är det som en labyring med små gränder. Nu höll vi knappt på att hitta ut igen, så det blev till att småspringa tillbaka till restaurangen.
Efter en god och trevlig middag var det dags att strosa hemåt. Nu var det mörkt och stan var neonbelyst. Här och var, var det folksamlingar där man spelade musik och dansade. En helt underbar kväll!

Idag är det måndag och jag känner bara för att vara lat. Får man vara det?
Jag var visserligen i Pudong imorse, för att äntligen fixa våra visitkort, och så har jag handlat lite mat....... Fast nu vill jag inte ut igen.
Kurt är iväg på affärsresa och kommer inte hem förrän sent imorgon kväll. Sedan har han bara en jobbardag till innan vi drar iväg till Sverige på torsdag morgon. Jag har börjat nedräkningen.................... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0